Waarom

Ieder kind verdient een kans!
Iedereen wil zich thuis voelen, of je nu ouder, leerkracht of leerling bent. Je bent iedere dag voor een groot gedeelte van de tijd op school. Als je je daar niet thuis voelt  creëer je geen veilige situatie. Een veilige situatie heb je nodig om vooruit te kunnen, om te kunnen presteren en om je talenten te uiten. Daarom is het fijn om in een veilige, sfeervolle, gezellige ruimte te kunnen werken. Een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Een plek waar je je thuis voelt.
Dat geldt voor zowel leerlingen als leerkrachten. Naast een fijn eigen lokaal, moet er ook een andere plek voor leerkrachten zijn waar zij zich thuis kunnen voelen en dat is bijvoorbeeld een teamkamer. Het moet een plek zijn waar je elkaar kunt ontmoeten, kunt eten en kunt overleggen.
Ouders geven hun kind acht jaar over aan een school. Zeker voor jonge ouders is dat heel wat. Wanneer een ouder een school binnenkomt moet het meteen een warm gevoel geven. Ze moeten voelen dat hun kind daar op de juiste plek zit. Je komt namelijk maar 1 keer voor de 1ste keer een school binnen en dat moet een goede binnenkomer zijn.

Mijn pijlers:

 

 

Neem direct contact op via 06-53759453

Twitter Facebook

LinkedIn Contact